Spring naar hoofd-inhoud

Wellbeing

Inzetten op wellbeing van medewerkers in de war for talent

Bedrijven moeten het talent dat ze in huis hebben, koesteren. Met de juiste, gemotiveerde medewerkers aan boord zullen organisaties in de toekomst het verschil kunnen maken. Dit betekent dat bedrijven zullen moeten investeren in hun menselijk kapitaal om ervoor te zorgen dat ze hun medewerkers kunnen houden en kunnen blijven motiveren, alsook om nieuwe werknemers aan te trekken.

Professionele partners, lid van Federgon, staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening en begeleiden bedrijven bij alle coaching-, training- en consultancydiensten die bijdragen tot werkbaar en wendbaar werk voor alle werknemers.

De leden van Federgon bieden oplossingen in het kader van werkbaar en wendbaar werk

Dit Wellbeing-platform wil organisaties de juiste richting wijzen en wil een baken zijn voor organisaties die inzetten op wellbeing en op zoek zijn naar de juiste partner. Het platform wil ook de hand reiken naar de overheden. De leden van Federgon hebben in de loop van de jaren een grote expertise verworven en zijn dan ook uitstekend geplaatst om oplossingen te bieden in het kader van werkbaar en wendbaar werk.