Spring naar hoofd-inhoud

Interim Management Providers begeleiden en adviseren hun Interim Managers over hoe deze moeilijke periode te overbruggen

|   Interim Management

Ook op de activiteiten van de Interim Management Providers is de weerslag, ruim twee weken na het afkondigen van de maatregelen om het Coronavirus in te dijken, aanzienlijk. 

Lees meer


BELANGRIJK - Dienstencheques: tijdelijke werkloosheid wegens overmacht werd uitgebreid

|   Dienstencheques

De RVA heeft aan Federgon bevestigd dat dienstenchequewerknemers voortaan ook op tijdelijke werkloosheid wegens overmacht kunnen worden gesteld wanneer de ondernemingen hun activiteiten spontaan stopzetten als gevolg van de huidige coronacrisis. 

Federgon blijft trouwens ijveren om de tijdelijke sluiting van de hele dienstenchequesector in België te laten afkondigen.

Lees meer


Data-driven HR

|   HR Tech

Paul Verschueren legt op de PMClub van 14/11/2019 uit dat data HR kunnen verrijken. Toch dient omzichtig te worden omgesprongen met data...

Lees meer


De risico’s van Total Workforce Management

|   Projectsourcing

Een HR-beleid op maat van een medewerker die niet op de payroll staat kan op arbeidsrechtelijk vlak voor problemen zorgen.

Lees meer


Federgon lanceert de "Transitietrajecten"

|   Video's

Het "Transitietraject" is een origineel concept van Federgon.

Lees meer


Jaarverslag 2018 - Werk maken van werk

|   Jaarverslagen

Ondanks alle inspanningen van zowel de federale als de regionale regeringen om jobs te creëren en de loonlasten te verlagen, blijven de uitdagingen groot en is er wat onze arbeidsmarkt betreft nog veel werk, onder meer om de mismatch weg te werken en de werkzaamheidsgraad te verhogen.

Lees meer


Het nieuwe Federgon-Agoria-kwaliteitslabel: een game changer in de projectsourcingsector

|   Projectsourcing

U wil uw kwalitatieve dienstverlening extra in de verf zetten bij uw klanten en prospecten en hen de garantie bieden dat uw bedrijf de betrouwbare partner is waarnaar ze op zoek zijn? Dan moet u zeker verder lezen.

Lees meer


HR Tech, een bedreiging of een oplossing?

|   HR Tech

Webinar van 05/02/2019 met Federgon en HR Tech Valley.

Lees meer


IDEA Consult: "360° review of service vouchers"

|   DienstenchequesStudies

The conclusions and recommendations in English.

Lees meer


IDEA Consult: "De dienstencheques 360° doorgelicht"

|   DienstenchequesStudies

Met ruim 140.000 medewerkers, van wie er heel wat uit kansengroepen komen, en ruim 1 miljoen huishoudens die dienstencheques gebruiken, heeft de sector zijn maatschappelijke en economische relevantie meer dan bewezen. Toch bestaan er nog steeds veel misvattingen over het systeem. Onafhankelijk onderzoeksbureau IDEA Consult heeft het systeem 360° doorgelicht en komt tot een aantal interessante vaststellingen.

Presentatie persconferentie  

Lees de volledige studie