Spring naar hoofd-inhoud

Aan alle huishoudhulpen een oprechte dankjewel!

|   Dienstencheques

Op de Dag van de Schoonmaak wil Federgon, de federatie die onder meer de dienstenchequesector vertegenwoordigt, uitdrukkelijk alle huishoudhulpen bedanken. Elke dag opnieuw maken zij voor bijna een miljoen klanten het verschil. Wij willen hen dan ook oprecht danken voor hun inzet en hun engagement.

Lees meer


Federgon kiest ook drie nieuwe regionale voorzitters

Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners, heeft drie regionale voorzitters verkozen. Hun taak wordt, gezien de regionalisering, heel erg belangrijk. Heel wat prioritaire dossiers voor de federatie worden op het regionale niveau onderhandeld.

Lees meer


Flexibiliteit: ja. Misbruik: neen. Uitzendsector is formeel, het misbruiken van dagcontracten kan niet

|   Uitzendarbeid

Federgon, de federatie die onder meer de uitzendsector vertegenwoordigt, keurt het misbruik van dagcontracten af.

Lees meer


Uitzendarbeid in de publieke sector

|   Uitzendarbeid

Federgon, de federatie die onder meer de uitzendsector vertegenwoordigt, is verheugd dat de Vlaamse regering op voorstel van Minister Homans, vandaag het ontwerpdecreet heeft goedgekeurd dat uitzendarbeid binnenkort zal toelaten binnen de Vlaamse overheid en de lokale besturen.

Lees meer


HR-dienstverleners begeleiden een recordaantal werkzoekenden naar een job

2016 was een topjaar voor de HR-dienstverleners. Dat maakt Federgon, de federatie van HR-dienstverleners, bekend bij de presentatie van de jaarcijfers van de sector. De positieve economische context zorgt ervoor dat er meer jobs zijn en dat er opnieuw meer wordt aangeworven. Toch blijven de bedrijven voorzichtig en blijft er een duidelijke nood aan flexibiliteit.

Lees meer


Herman Nijns is de nieuwe Voorzitter van Federgon

Herman Nijns (Randstad Group Belgium & Luxembourg) is de nieuwe Voorzitter van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners die onder meer de uitzend- en dienstenchequesector vertegenwoordigt. Hij heeft een mandaat van drie jaar en volgt Christophe Velge (Axis) op, die deze functie bekleedde sinds 2014.

Lees meer

Perscontact

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie willen over Federgon. Onderstaande nummers en e-mailadressen zijn enkel bedoeld voor pers.

pr@federgon.be
+32 (0)2 203 38 03

Federgon - Communication & PR
Tour & Taxis - Royal Depot
Havenlaan 86c bus 302
1000 Brussel

Perscoördinator
Lien Persyn

Woordvoerster
Ann Cattelain
CEO


Studenten die meer informatie wensen, raden we aan om ons jaarverslag en de website te raadplegen.

Download hier ons logo

EPSJPG