Spring naar hoofd-inhoud

Jaar-op-jaar daling van de uitzendactiviteit in december

|   Uitzendarbeid

In december 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +0,79% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze toename is toe te schrijven aan een positieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met +0,71% in het arbeiderssegment en nam toe met +0,89% in het bediendesegment.

Lees meer


Binnenkort kunnen uitzendkrachten ook bij de federale overheidsdiensten aan de slag

|   Uitzendarbeid

In 2019 zullen ook de Federale overheidsdiensten een beroep kunnen doen op uitzendkrachten.

Lees meer


Terugval van de uitzendactiviteit in november

|   Uitzendarbeid

In november 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,89% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze achteruitgang is toe te schrijven aan een negatieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam af met -0,98% in het arbeiderssegment en met -1,04% in het bediendesegment.

Lees meer


Vertraging van de uitzendactiviteit zet verder in oktober

|   Uitzendarbeid

In oktober 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid licht af met -0,25% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze lichte afname is toe te schrijven aan een negatieve evolutie van het aantal gepresteerde uren in het arbeiderssegment met -0,70%, en een bescheiden toename in het bediendesegment met +0,36%.

Lees meer


Sterke groeicijfers voor de sector Recruitment, Search & Selection

|   RSS

Schaarste en digitalisering, twee grote uitdagingen voor de sector Recruitment, Search & Selection.

Lees meer


Vertraging van de uitzendactiviteit bevestigd in september

|   Uitzendarbeid

In september 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid licht af met -0,01% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze evolutie is toe te schrijven aan een negatieve evolutie van het aantal gepresteerde uren in het bediendesegment met -0,14%,en een bescheiden toename in het arbeiderssegment met +0,09%.

Lees meer


Bescheiden verbetering van de uitzendactiviteit in augustus

|   Uitzendarbeid

In augustus 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +0,50% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze vooruitgang is toe te schrijven aan een positieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met +1,18% in het bediendesegment en met +0,002% in het arbeiderssegment.

Lees meer


Daling van de uitzendactiviteit in juli

|   Uitzendarbeid

In juli 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -1,38% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze achteruitgang is toe te schrijven aan een negatieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam af met -1,65% in het arbeiderssegment en met -1,02% in het bediendesegment.

Lees meer


Vertraging van de uitzendactiviteit in juni

|   Uitzendarbeid

In juni 2018 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -1,75% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze achteruitgang is toe te schrijven aan een negatieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam af met -1,57% in het arbeiderssegment en met -2% in het bediendesegment.

Lees meer


Naar een future-proof dienstenchequesysteem

|   Dienstencheques

De dienstenchequesector is na bijna 15 jaar activiteit uitgegroeid tot een volwaardige en volwassen sector. Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners, die onder meer de dienstenchequesector vertegenwoordigt, reikt de bouwstenen aan waarmee de volgende regeringen dit succesvolle stelsel duurzaam en future-proof verder kunnen uitbouwen.

Lees meer

Perscontact

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie willen over Federgon. Onderstaande nummers en e-mailadressen zijn enkel bedoeld voor pers.

pr@federgon.be
+32 (0)2 203 38 03

Federgon - Communication & PR
Tour & Taxis - Royal Depot
Havenlaan 86c bus 302
1000 Brussel

Perscoördinator
Lien Persyn

Woordvoerster
Ann Cattelain
CEO


Studenten die meer informatie wensen, raden we aan om ons jaarverslag en de website te raadplegen.

Download hier ons logo

EPSJPG