Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

Een goede match tussen werkgever en werknemer, zowel op professioneel als persoonlijk vlak

|   RSS

Een tevreden kandidaat getuigt over zijn ervaring met een Recruitment, Search & Selection (RSS)-kantoor: “Bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij een RSS-kantoor terecht. Na mijn reactie op één van hun vacatures werd ik uitgenodigd voor een gesprek. De consultant stelde mij meteen ook een aantal andere geschikte vacatures voor. Michèle was oprecht geïnteresseerd en nam de tijd om mij goed te leren kennen. Het was duidelijk dat ze vooral op zoek was naar een goede match tussen werkgever en werknemer, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dat het RSS-kantoor kwaliteitslabel heeft, wist ik niet. Maar na het lezen van de criteria, verbaast het me niet.

Het RSS-kantoor werkt erg transparant. Zo liet Michèle meteen weten wanneer een vacature niet goed bij mij zou passen en kon ze dit telkens heel goed kaderen. Daarom stelde ze ook niet eender welke vacature voor. Ik kreeg als kandidaat dan ook het gevoel een gewaardeerde klant te zijn, net zoals de werkgevers die bij het RSS-kantoor komen aankloppen.

Michèle hield me zeer correct en met oog op privacy op de hoogte van de stand van zaken bij de verschillende sollicitatiegesprekken. Daarnaast informeerde ze mij na elk gesprek hoe het was verlopen en leefde ze heel erg mee. De communicatie verliep zo vlot dat ik me helemaal op m’n gemak voelde. Ook nadat ik een nieuwe job had gevonden, bleven we contact houden tot het contract finaal getekend was en ik kon starten.”