Spring naar hoofd-inhoud

Ons team geeft een boost aan de bouwbedrijven

Vivaldis

Bij de aanvang van de coronacrisis lagen veel bouwbedrijven stil omdat hun toeleveranciers en bouwcentrales dicht waren. Anderzijds hoorden we toch dat er nog wel een aantal open waren.

Wij dachten: misinformatie op de markt, of een mismatch, dat kennen we, laten we de informatie eens goed matchen en nagaan hoeveel bouwcentrales er nu eigenlijk nog open zijn. Onze kantoren hebben alle bouwcentrales in België opgebeld en zo kwamen we uit op een lijst van 150 (!) bouwcentrales, verspreid over heel België, die dus nog wel degelijk operationeel waren.

Hiervoor hebben wij op twee dagen tijd snel een mini-website gemaakt om deze info met iedereen te delen (www.openbedrijvenincoronatijden.be). Uiteraard volgde er ook een mailing naar al onze bouwbedrijven met deze info. Daarnaast boosten we de site via Facebook, LinkedIn en Google. Zo zorgen wij voor de match en hebben bedrijven terug de optie om verder te kunnen werken met voldoende arbeidskrachten. De feedback van de bouwcentrales die nog open waren, was echt super en ze apprecieerden onze aanpak enorm.