Spring naar hoofd-inhoud

RESOURCED is het nieuwe web-based platform dat projectsourcing toegankelijker maakt

|   Projectsourcing

Projectsourcing of outsourcing is het tijdelijk inzetten van externe specialisten bij het uitvoeren van interne projecten. Deze aanpak geeft bedrijven de mogelijkheid om flexibel en gericht in te gaan op technische vraagstukken die niet tot hun core business behoren.

RESOURCED is een digitaal platform dat ontwikkeld is door Arcadis en waar vraag naar knowhow gekoppeld wordt aan een aanbod van externe dienstverleners. Bedrijven of openbare diensten kunnen heel eenvoudig, zonder registratie een databank van projectreferenties raadplegen die matchen bij een projectvraagstuk. Deze database laat zien welke dienstverleners meteen of in de nabije toekomst de bedrijven of organisaties kunnen ondersteunen. Door slim gebruik te maken van deze tool kan expertise snel, tijdig en flexibel worden ingezet. Een win-win voor zowel klant als dienstverlener.

Hoewel Arcadis aan de wieg staat is dit een sector breed platform. Zo biedt RESOURCED expertise aan binnen Engineering, IT, Finance en HR.

RESOURCED geeft bedrijven de kans om:

  • gratis een databank van beschikbare projectreferenties te consulteren volgens het principe van no cure no pay;
  • inleidende interviews of gesprekken in te plannen met gespecialiseerde dienstverleners;
  • off the record vragen te stellen voor discrete projecten of om informatie in te winnen rond de thematiek van projectsourcing.  

RESOURCED maakt projectsourcing toegankelijker én aantrekkelijker voor de klant die snel en flexibel gebruik wil maken van externe dienstverlening. Dit maakt van RESOURCED een one-stop shop voor bedrijven die hen snel en efficiënt wegwijs maakt in de thematiek van projectsourcing en het juridisch kader dat hieraan verbonden is.

Bekijk het filmpje Lees de documentatie


Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.