Spring naar hoofd-inhoud

Jaarverslag 2022: 'Met een open blik kijken we naar de wereld van werk'

|   NewslettersNiet op home pagina

Met een open blik kijken we naar de wereld van werk. Samen met onze leden beogen we één doel: werk maken van talent. Door een optimale ondersteuning in elke fase van hun loopbaan zorgen we er mee voor dat mensen hun plek vinden in de wereld van werk.

Deze visie geldt niet enkel vandaag, maar ook voor de lange termijn. Daarom werpen we alvast een blik op de arbeidsmarkt van morgen. Terwijl we met de nieuwste ontwikkelingen in de digitale transformatie alweer een revolutionaire transitie doormaken en we nog geen duidelijk beeld hebben van wat de impact hiervan zal zijn op de arbeidsmarkt, zetten we de spotlight op onze jongeren. Zij zijn immers degenen die met een open blik naar de toekomst kijken. We laten hen aan het woord over hun dromen en de plek die ze voor zichzelf zien op de arbeidsmarkt.

Lees hier het volledige jaarverslag

Lees hier de volledige newsletter


Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.