Spring naar hoofd-inhoud

Andreas Valkiers is de nieuwe juridische directeur bij Federgon

Andreas Valkiers is de nieuwe juridische directeur bij Federgon, het netwerk voor werk, dat een 650-tal bedrijven verenigt die actief zijn in private arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening. Hij is de opvolger van Andreas Verougstraete, die in september voor een nieuwe uitdaging koos.

Andreas Valkiers werkte voorheen in de advocatuur als specialist in arbeidsrecht en was actief op diverse kabinetten waar hij de beleidsdomeinen Werk en Sociale zaken opvolgde. Voor Andreas is de overstap naar Federgon een logische volgende stap in zijn loopbaan. "De job van juridisch directeur bij Federgon is een bijzonder mooie en boeiende uitdaging die ik met veel zin en ambitie aanga," zegt Andreas Valkiers. "Ik kies met Federgon voor een dynamische organisatie en voor projecten waarmee ik een positieve bijdrage zal kunnen leveren aan onze arbeidsmarkt."

"We zijn heel blij en trots om Andreas in ons team te verwelkomen. Hij brengt arbeidsmarkt expertise en juridische kennis mee die voor Federgon en haar leden een waardevolle aanvulling zullen zijn op de expertise die reeds in onze organisatie aanwezig is," zegt Ann Cattelain, CEO van Federgon.


Federgon, het netwerk voor werk. Door een optimale ondersteuning in elke fase van hun loopbaan zorgen we er mee voor dat mensen hun plek vinden in de wereld van werk.