Spring naar hoofd-inhoud

Uitzendactiviteit nog steeds op herstelpad in november

|   Uitzendarbeid

In november 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +3,14% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit blijft verbeteren in oktober

|   Uitzendarbeid

In oktober 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +1,82% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Stabilisatie van de uitzendactiviteit in september

|   Uitzendarbeid

In september 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +0,20% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Het herstel van de uitzendactiviteit vertraagt wat in augustus

|   Uitzendarbeid

In augustus 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -1,04% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Versnelling van uitzendactiviteit in juli

|   Uitzendarbeid

In juli 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +2,56% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Herstel van de uitzendactiviteit neemt wat gas terug in juni

|   Uitzendarbeid

In juni 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,67% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit ondersteunt versnelling economische groei in mei

|   Uitzendarbeid

In mei 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +1,90% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Geleidelijk herstel van uitzendactiviteit in april

|   Uitzendarbeid

In april 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +2,47% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Stagnatie van uitzendactiviteit in maart

|   Uitzendarbeid

In maart 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,60% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit blijft stabiel in februari

|   Uitzendarbeid

In februari 2021 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +0,12% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer

Perscontact

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie willen over Federgon. Onderstaande nummers en e-mailadressen zijn enkel bedoeld voor pers.

pr@federgon.be
+32 (0)2 203 38 03

Federgon - Communication & PR
Tour & Taxis - Royal Depot
Havenlaan 86c bus 302
1000 Brussel

Perscoördinator
Lien Persyn

Woordvoerster
Ann Cattelain
CEO


Studenten die meer informatie wensen, raden we aan om ons jaarverslag en de website te raadplegen.

Download hier ons logo

EPSJPG