Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

Het belang van de ideale match

|   RSS

"Als drukkerij in de markt van flexibele verpakkingen zijn wij met Vuye Flexible Packaging een kleinere speler met grote troeven. Door het aanbieden van verpakkingsetiketten voor heel specifieke toepassingen kunnen wij ons onderscheiden van de mainstream labeldrukkerijen.

Ons voltallige team van gemotiveerde medewerkers dat zich hiervoor dagelijks inzet bestaat uit mensen met de juiste spirit en enthousiasme om telkens weer die hoge kwaliteit te kunnen afleveren!

Diezelfde inzet zochten wij ook in een HR partner die ons kon bijstaan in de soms moeilijke zoektocht naar nieuwe collega’s. Wij mogen met overtuiging zeggen dat we in een RSS-bureau met kwaliteitslabel die partner hebben gevonden. In een uitvoerig kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat zij heel gericht, en met aandacht voor alle aspecten die voor ons belangrijk waren, aan de slag zouden gaan.

Ook tijdens de zoektocht werd regelmatig feedback bezorgd, of kon er bijgestuurd worden waar nodig. Met als resultaat dat wij onze nieuwe plant manager gevonden hebben, waarvan we 100% overtuigd zijn dat dit de ideale match is!"

F.P - HR Manager Vuye Flexible Packaging

 

"Ik reageerde op een vacature voor plant manager bij een bedrijf dat ik eerder in mijn carrière al eens positief had opgemerkt. Er kwam snel reactie van de recruiter en wat me opviel was dat er heel soepel rekening werd gehouden met mijn toenmalige werksituatie. Ik heb onthouden dat ze sterk rekening hielden met de wensen van de werkgever en ook die van mij. Zo heeft de HR consultant haar kantoor zelfs een half uurtje vroeger geopend om een gesprek te kunnen voeren wat mij veel beter uitkwam. Ook had ik het gevoel dat ze oprecht geloofden in de ‘match’ en dat ze op dezelfde lijn zaten als de werkgever. Na twee weken in het nieuwe bedrijf kan ik alleen maar zeggen dat mijn initiële indrukken zijn bevestigd en ik blij ben met mijn keuze!"

J. - Plant Manager Vuye Flexible Packaging