Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

Een zeer goede samenwerking op alle niveaus

|   RSS

Twee bedrijven en een kandidaat getuigen…

Een zeer goede partner in de samenwerking

Sarah De Meyer werkt bij RAD en kwam voor de zoektocht van een SAP-profiel bij een door Federgon gecertificeerd Recruitment, Search & Selection (RSS)-bureau terecht: “Ben was van bij het begin een zeer goede partner in de samenwerking, hij was zeer enthousiast zonder blasé over te komen”. De contacten verliepen volgens Sarah erg vlot, hoewel de kandidaat uiteindelijk door RAD zelf gevonden werd, werd er op een professionele manier gehandeld en werden de gemaakte afspraken nageleefd. Over de samenwerking met het gecertificeerde RSS-bureau is ze dus erg tevreden: “Het was een zeer goede samenwerking op alle niveaus, zowel alle communicatie als de manier van werken heb ik als zeer efficiënt en correct ervaren!”

Alles gebeurt altijd zeer professioneel en kordaat

Wanneer House of HR op zoek was naar een nieuwe collega voor hun IT-team, grepen ze terug naar een partner waar ze in het verleden al contact mee hadden gehad: een door Federgon gecertificeerd RSS-bureau. Sophie kende dit RSS-bureau al, maar haar samenwerking met Yasmin was nieuw. “Ik ben echt fan van het professionalisme van Yasmin en het gecertificeerde RSS-bureau in het algemeen! Alles gebeurt altijd zeer professioneel en kordaat”. Daarmee doelt Sophie op het feit dat ze zelf weinig moest bellen, maar dat Yasmin alles zeer nauwkeurig en proactief opvolgt. Het is geen gemakkelijke zoektocht geweest, maar Sophie beseft dat ook: “Ik had wel de indruk dat Yasmin perfect begreep wat we juist zochten, zowel naar profiel toe als naar match met de bedrijfscultuur”. Een goede partner waar je op kan vertrouwen, dat is waar het allemaal om draait.

Meteen enkele concrete voorstellen na het eerste gesprek

Pascal kwam als kandidaat tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe job in contact met een door Federgon gecertificeerd RSS-bureau. Intussen is hij al een tijdje aan de slag bij zijn nieuwe werkgever TCR, en dat dankzij zijn samenwerking met Céline. “Van bij het begin kreeg ik duidelijk alle informatie mee over de mogelijkheden en de manier van werken van het gecertificeerde RSS-bureau”. Hij kreeg meteen enkele concrete voorstellen mee na het eerste gesprek: “Ik had eigenlijk onmiddellijk het gevoel dat Céline begreep in welke richting ik zocht en wat ik nodig had”. En dat was duidelijk het geval, want uiteindelijk werd de perfecte functie voor hem gevonden: “Ik werd echt zeer goed begeleid tijdens het hele proces, er was een goede opvolging, ik kreeg de juiste uitleg mee en op de eerste dag van mijn job kreeg ik zelfs nog een succes-mailtje! Dat is pas goede service!”