Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

Een samenwerking om van te dromen

|   RSS

"Ik werk al een hele tijd samen met een Recruitment, Search & Selection (RSS)-bureau met Federgon-Kwaliteitslabel, eerst als kandidaat en nu ook als klant.

Mijn persoonlijke ervaring als kandidaat heeft mij geleerd dat een RSS-bureau met kwaliteitslabel enkel jobs voorstelt die bij de kandidaat passen. Ze nemen iedere keer uitgebreid de tijd om de inhoud van de job uit te leggen. Ook na ieder sollicitatiegesprek wordt er tijd gemaakt voor een feedbackmoment. Het RSS-bureau is oprecht begaan met de kandidaten en doet er alles aan om hen de job van hun dromen te bezorgen, ook als dit wat meer tijd in beslag neemt dan eerst gedacht.

Als klant was ik dan weer aangenaam verrast over de regelmatige opvolging en de goede zorgen. Ik heb nog nooit samengewerkt met een bedrijf dat zó begaan is met de kandidaten. Ik heb bijna dagelijks contact met de recruiters. Vanuit het Federgon-Kwaliteitslabel volgen de recruiters van het RSS-bureau hun lopende opdrachten en kandidaten strikt op.

Na deze positieve ervaring als kandidaat ben ik nu ook een tevreden klant van dit RSS-bureau. Ik heb ervoor gekozen om met hen in zee te gaan enerzijds omdat ik al wist dat het bedrijf haar kandidaten goed en met veel respect behandelde, anderzijds omdat ik vertrouwen heb in de kwaliteit van de kandidaten die ze aanleveren. Ze waken over de kwaliteit van de screenings en vinden zo aansluiting met het Kwaliteitslabel van Federgon. Deze screenings besparen mij natuurlijk ook heel wat werk. Nu ik klant ben voor dit bedrijf valt het me ook op dat ze niet enkel zorg dragen voor hun kandidaten; ook voor hun klanten gaan ze above and beyond. Ze kunnen enorm goed inschatten waar ik nood aan heb op dat moment, ze denken proactief mee in mijn zoektocht en staan me altijd bij met raad en daad. Een samenwerking om van te dromen, dus!"