Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

Een onbetwistbaar voordeel voor iedere HR manager

|   RSS

"Wanneer al deze punten worden beheerd door een professioneel RSS-kantoor met label, wordt de samenwerking daar alleen maar rijker van!" - Chantal Cabuy, Head of HR Cofinimmo.

"Bij een R&S-proces worden begeleid door een RSS-kantoor betekent een onbetwistbaar voordeel voor iedere HR manager. Dankzij hun uitgebreide marktexpertise, hun steun bij de afwerking van het profiel en hun kennis van de interne cultuur kunnen wij doeltreffend en snel werken.

Als dit kantoor dan ook nog eens over een kwaliteitscertificering (zoals het Quality Label van Federgon) beschikt, zijn de voordelen legio. Samenwerken met een dergelijk kantoor zorgt weliswaar voor een grote vermindering van de werklast bij de sortering van de kandidaturen, maar betekent vooral een superieure beheersing bij de analyse van de profielen, zowel inzake de verwachte competenties als inzake de persoonlijkheid.

Wanneer al deze punten worden beheerd door een professioneel RSS-kantoor met label, wordt de samenwerking daar alleen maar rijker van!"