Spring naar hoofd-inhoud

Getuigenis

De juiste start voor een nieuwe uitdaging

|   RSS

 

"Wat me van bij het eerste contact opviel is de combinatie van een zeer menselijke benadering met een grote professionaliteit."

Jurgen De Gelas, Shopping Center Manager AG Real Estate.

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam in contact met een door Federgon gecertifieerd bedrijf dat medewerkers zoekt en selecteert voor bedrijven.

Wat me van bij het eerste contact opviel is de combinatie van een zeer menselijke benadering met een grote professionaliteit. Consulente Ingrid belde me op en door de manier waarop ze dat deed had ik onmiddellijk het gevoel dat ik met iemand sprak die ik kon vertrouwen en die mij respecteerde. Tegelijk was Ingrid uiterst to-the-point en gaf ze me een zeer goed gestructureerde uitleg over waarom ik werd gecontacteerd, wie de klant was en wat ze precies zochten.

Bij de gesprekken die nadien volgden was ik zeer onder de indruk van de kwaliteit van de informatie die werd gegeven, maar ook van de daadwerkelijke interesse in mijn talenten en mijn ambitie.

Eenmaal ik werd geïntroduceerd bij de klant, waar zij ook zorgden voor de afspraken en alles precies geregeld was, zodat ik niet moest ‘stressen’, volgden zij de dag nadien reeds met mij op hoe het gesprek verlopen was en vroegen ze ook feedback aan de klant. Op die manier had ik het gevoel dat de zaken vooruitgingen en alles tegelijk zeer transparant verliep.

Bij de aanwerving hebben ze mij ook geholpen bij de onderhandelingen en me raad gegeven over de aanpak ervan, zodat ik vandaag een gelukkige en uiterst gemotiveerde medewerker ben bij mijn nieuwe onderneming.

Top vind ik ook dat ik na mijn opstart verschillende keren werd gecontacteerd om te checken hoe de inwerking verloopt. Dat gaf mij een veilig en goed gevoel, deze mensen ‘dumpen’ je niet ergens in een bedrijf, maar omkaderen je. Aan te bevelen voor mensen die naar een nieuwe job willen gaan, maar ook voor bedrijven die een betrouwbare partner zoeken voor hun rekrutering!"