Spring naar hoofd-inhoud

3.4. RANDSTAD/RISESMART (1/2 dag)
27/01/2021 - 9u30-12u30

The Employee Journey - Proeven, Vinden, Binden, Boeien. Bouwen aan persoonlijk leiderschap in jouw organisatie

Doelstellingen

'Meaning en purpose' hebben nooit eerder zoveel impact gehad op het persoonlijk welzijn van je medewerkers. Als je een welzijnsbeleid wil uitbouwen in je organisatie is het belangrijk om je medewerkers te helpen de zingeving in hun werk terug te vinden. Dit doe je onder andere door hen bewust te maken van hun talenten, hen helpen deze in te zetten en verder te ontwikkelen. Maar ook door hen te challengen in 'Wie ben ik?', 'Wat kan ik?' en vooral 'Wat WIL ik?' en dus 'Wat beslis ik?'.

In deze workshop neemt Randstad/Risesmart de deelnemers mee in 'The Employee Journey', een loopbaanpad die medewerkers doorgaan vanaf de schoolbanken tot na pensioen.

Na deze training hebben deelnemers concrete kapstokken om de cruciale momenten in kaart te brengen waarop jij als organisatie je medewerkers kan ondersteunen, stimuleren en inspireren in het nemen van beslissingen binnen hun loopbaan. Op die manier nemen jullie samen welzijn en werkgeluk in handen.

 

Aanpak

We bieden een interactieve sessie met een stevige knipoog naar ludopedagogie. Inspiratie en collectieve intelligentie zullen elkaar afwisselen. De trainer zal de materie toelichten aan de hand van tal van concrete voorbeelden. Deelnemers krijgen de kans om ook eigen vragen, cases en voorbeelden met elkaar en met de trainer uit te wisselen en te bespreken.

 

Inhoud en programma

  1. The Employee Journey: wat zijn de cruciale momenten in de loopbaan van een medewerker, gelinkt aan welzijn en energie?
  2. Wat betekent persoonlijk leiderschap voor jouw organisatie en hoe motiveer jij medewerkers in proeven en vinden, hoe kan jij hen binden en blijven boeien?
  3. Hoe staan jouw medewerkers mee aan het stuur van hun persoonlijk welzijn gedurende hun hele loopbaanjourney?
  4. Hoe blijven jouw medewerkers trouw aan hun 'meaning' en 'purpose'?
  5. Hoe kan jij je medewerkers challengen en motiveren om zichzelf in vraag te stellen, beslissingen te nemen en hun loopbaanpad zelf in handen te nemen?

 

Trainer

Yo Deckers is een zeer gedreven en gepassioneerde en gecertifieerde coach en trainer, met een zeer diepgaande expertise in onder andere in Talent- en Leiderschapsontwikkeling. Meer dan 25 jaar staat zij met beide voeten in de arbeidsmarkt en heeft ze tal van bedrijven (medewerkers, leidinggevenden, HR en directiecomités) geïnspireerd. Telkens opnieuw slaagt zij erin om deelnemers te boeien, te inspireren aan de hand van zeer concrete en herkenbare voorbeelden.