Spring naar hoofd-inhoud

RESOURCED: het digitale platform dat projectsourcing toegankelijker maakt

Arcadis

RESOURCED is het nieuwe web-based platform van Arcadis dat projectsourcing verder digitaliseert en de drempel naar dienstverlening verlaagt. Een logische stap voor Arcadis die digitalisering en innovatie hoog op de agenda plaatst. Jules Leroy, Sales & Marketing Expert Projects On Location: "Wij werken voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen, met RESOURCED bieden we een antwoord op een markt die voortdurend verandert en onderhevig is aan maatschappelijke tendensen."

Projectsourcing of outsourcing is het tijdelijk inzetten van externe specialisten bij het uitvoeren van interne projecten. Deze aanpak geeft bedrijven de mogelijkheid om flexibel en gericht in te gaan op technische vraagstukken die niet tot hun core business behoren.

RESOURCED is een digitaal platform waar Arcadis vraag naar knowhow met een aanbod van externe dienstverleners verbindt. Bedrijven of openbare diensten kunnen heel eenvoudig, zonder registratie een databank van projectreferenties raadplegen die matchen bij hun projectvraagstuk. Deze database laat zien welke dienstverleners meteen of in de nabije toekomst de bedrijven kunnen ondersteunen. Door slim gebruik te maken van deze tool kan expertise snel, tijdig en flexibel worden ingezet. Een win-win voor zowel klant als dienstverlener.

Arcadis doet dit niet alleen, maar reikt ook de hand naar partners in andere sectoren. Zo biedt RESOURCED expertise aan binnen Engineering, IT, Finance en HR.

RESOURCED geeft bedrijven de kans om:

  • gratis een databank van beschikbare projectreferenties te consulteren volgens het principe van no cure no pay;
  • inleidende interviews of gesprekken in te plannen met gespecialiseerde dienstverleners;
  • off the record vragen te stellen voor discrete projecten of om informatie in te winnen rond de thematiek van projectsourcing.  

Met het oog op de huidige coronacrisis en de mogelijke nasleep hiervan, vindt Arcadis het belangrijk om onze dienstverlening extra in de verf te zetten en andere spelers een duwtje in de rug te geven. RESOURCED van Arcadis maakt projectsourcing daarom toegankelijker én aantrekkelijker voor de klant die snel en flexibel gebruik wil maken van externe dienstverlening. Dit maakt van RESOURCED een onze-stop shop voor bedrijven die hen snel en efficiënt wegwijs maakt in de thematiek van projectsourcing en het juridisch kader dat hieraan verbonden is.

www.resourced.be Bekijk het filmpje Lees de documentatie