Spring naar hoofd-inhoud

Federgon is partner van het eerste Corporate Well-being Festival

|   WellbeingNewsletters

WorkBeats - het allereerste Corporate Well-Being Festival - vindt volgend jaar voor de eerste keer plaats. Afspraak op 27 juni 2024, op de terreinen van Paradise City in Perk!

Nieuw - Corporate Well-Being Awards 2024

Aftrappen doen we vandaag al, met de lancering van de WorkBeats Corporate Well-Being Awards 2024. Zeven awards voor ondernemingen die niet alleen hard werken aan hun succes, maar ook hart werken voor hun medewerkers.

Dit is dé kans voor bedrijven en organisaties om hun inspanningen rond welzijn op de werkvloer in de spotlights te zetten. Corporate Well-Being Awards 2024. Dit moet u weten: prestigieuze award voor organisaties die pionieren in corporate well-being, 7 categorieën, 100% onafhankelijke jury onder leiding van Prof. Lieven Annemans, prijsuitreiking tijdens uniek corporate well-being festival WorkBeats, geweldige kans op exposure voor inspanningen op vlak van welzijn, inschrijven kan tot en met 14 februari 2024.

Welzijn op de werkvloer is geen detail. Integendeel, het is de basis waarop succesvolle ondernemingen worden gebouwd. WorkBeats keert de manier waarop we kijken naar corporate well-being helemaal binnenstebuiten.

Alles over WorkBeats: het festival en de Awards


Federgon, het netwerk voor werk. Door een optimale ondersteuning in elke fase van hun loopbaan zorgen we er mee voor dat mensen hun plek vinden in de wereld van werk.