Spring naar hoofd-inhoud

Lichte verbetering van uitzendactiviteit in juli

|   Uitzendarbeid

In juli 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +1,91% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendwerk verder op herstelpad in juni

|   Uitzendarbeid

In juni 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +12,22% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendwerk ondersteunt economisch herstel

|   Uitzendarbeid

In mei 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +22,01% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendsector: vakbonden weigeren uitgestoken hand werkgevers, geen sectorakkoord

|   Uitzendarbeid

De sectoronderhandelingen in PC 322, het paritair comité van de uitzendsector, zijn deze namiddag afgesprongen. Dat meldt Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners, die onder meer de uitzendsector vertegenwoordigt.

Lees meer


Sterke terugval van de uitzendactiviteit omwille van Covid-19

|   Uitzendarbeid

In april 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -28,00% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Ongekende terugval van de uitzendactiviteit door Covid-19

|   Uitzendarbeid

In maart 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -21,11% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Veiligheid en gezondheid van de huishoudhulpen komt op de eerste plaats

|   Dienstencheques

Op het moment dat de dienstenchequebedrijven zullen heropstarten, komt de veiligheid en de gezondheid van de huishoudhulpen op de eerste plaats. Dat zegt Federgon, de sector van de HR-dienstverleners, die onder meer de dienstenchequesector vertegenwoordigt.

Lees meer


Terbeschikkingstelling van personeel vraagt de juiste expertise, het is belangrijk dat bedrijven de risico’s correct inschatten

|   Uitzendarbeid

Dit weekend heeft het uitgebreide kernkabinet een pakket maatregelen goedgekeurd om het personeelstekort in de kritieke sectoren tijdens de coronacrisis aan te pakken.

Lees meerUitzendsector vult tekort aan personeel in essentiële en andere sectoren in

|   Uitzendarbeid

Vandaag is het de uitzendsector die het tekort aan personeel in de essentiële sectoren invult. Dat meldt Federgon, de federatie die onder meer de uitzendsector vertegenwoordigt.

Lees meer

Perscontact

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie willen over Federgon. Onderstaande nummers en e-mailadressen zijn enkel bedoeld voor pers.

pr@federgon.be
+32 (0)2 203 38 03

Federgon - Communication & PR
Tour & Taxis - Royal Depot
Havenlaan 86c bus 302
1000 Brussel

Perscoördinator
Lien Persyn

Woordvoerster
Ann Cattelain
CEO


Studenten die meer informatie wensen, raden we aan om ons jaarverslag en de website te raadplegen.

Download hier ons logo

EPSJPG