Spring naar hoofd-inhoud

Basisopleiding Sociale wetgeving - Diensten aan particulieren

Voor beginnende dienstenchequeconsulenten organiseert de Federgon Academy een praktijkgerichte basisopleiding over alle relevante wet- en regelgeving die van toepassing zijn in de sector. Een opleidingstraject bestaat uit twee cursusdagen en een examen. Alle deelnemers die geslaagd zijn voor het examen, ontvangen een attest.

Het examen kan ook worden afgelegd zonder het geïntegreerd leertraject te hebben gevolgd.

Lees de uitgebreide informatiebrochure om alles te weten over deze opleiding

Lees het overzicht van de veelgestelde vragen van deelnemers als u nog vragen hebt


Data 2022

Traject Lesdag 1
9:30 - 16:30
Lesdag 2
9:30 - 16:30
Examen (online)
13:30 - 16:30
Traject 2 FR vrijdag 9 september vrijdag 16 september donderdag 13 oktober
Traject 2 NL vrijdag 30 september woensdag 5 oktober donderdag 13 oktober
E-learning 2 NL-FR donderdag 27 oktober (syllabus/e-learning) maandag 14 november (vragensessie NL: 10-11u/FR: 15-16u) donderdag 17 november
Traject 3 NL vrijdag 25 november maandag 5 december donderdag 15 december
       

Als er 2 weken voor de start van het traject minder dan 15 deelnemers voor het Nederlandstalig traject (en minder dan 10 deelnemers voor het Franstalig traject) ingeschreven zijn, vervangen we de klassikale lessen door een digitaal opleidingstraject met een les via e-learning en een vragensessie via Zoom. Zowel de cursist als uzelf ontvangen hierover een e-mail.

Bij een digitaal traject ontvangen de deelnemers, rond de startdatum van het traject, hun syllabus per post en hun toegang tot de e-learningmodule per mail. In de e-learningmodule kunnen ze de slides van de les doornemen en bij elke slide luisteren naar de bijhorende uitleg van onze jurist. Ze kunnen er ook enkele oefeningen maken. Ongeveer een week voor het examen kunnen ze tijdens een Zoom-sessie vragen stellen aan onze jurist.

Bij een gewoon traject, gaan de lesdagen door in de lokalen van Federgon.

Alle examens vinden online plaats.

Kostprijs 2022 (excl. btw)

Wat Leden Federgon Leden Federgon - PC 200 Niet-leden
Volledig traject € 320 € 245 € 560
Enkel examen € 55 € 55 /

Leden van Federgon die onder de bevoegdheid van het Paritair Comité 200 vallen, genieten vanaf januari 2021 via Federgon van een financiële tussenkomst van Cevora (het opleidingscentrum van PC 200) van € 80 per inschrijving voor een volledig traject.

Per inschrijving waarvoor we de premie aanvragen, zullen we € 5 administratieve kosten aanrekenen.

U ontvangt van ons een factuur ten belope van het verminderde tarief (= prijs van de opleiding - premiebedrag) en € 5 administratiekost.

Inschrijven

De opleidingsverantwoordelijke van uw bedrijf kan cursisten inschrijven via gepersonaliseerde hyperlinks. Om deze links aan te vragen, volstaat een mailtje aan academy@federgon.be.

Bent u nog geen lid van Federgon, contacteer dan het team van de Federgon Academy (academy@federgon.be) voor verdere info.

Lees hier de privacyverklaring van de Federgon Academy

 

Communicatie

Alle nodige praktische informatie en eventuele wijzigingen (bv. locatie, uur, enz.) worden per mail gecommuniceerd.