Spring naar hoofd-inhoud

Federgon Expertise Center

|   Legal

Een nieuwe en bijkomende dienstverlening aan onze leden

Om een antwoord te bieden op de vraag van sommige leden naar individuele juridische begeleiding, op maat van hun bedrijf, of bepaalde individuele opleidingen (bv. over GDPR, sociaalrechtelijke thema’s), is er binnen de juridische dienst een Expertise Center opgericht. Dit is een volledig nieuwe vorm van dienstverlening.

Dit Expertise Center moet de leden van Federgon in staat stellen een beroep te doen op de ervaring en doorgedreven knowhow van de Federgon-juristen, voor opdrachten waarvoor we tot voor kort moesten doorverwijzen naar advocatenkantoren, consultants, …

De absolute voorrang blijft uiteraard uitgaan naar het bestaande dienstenaanbod van de juridische dienst, waaraan overigens niets zal gewijzigd worden.

Lees onze brochure voor meer gedetailleerde informatie over hoe en waarvoor u een beroep kunt doen op het Expertise Center.

Voor al uw vragen: legal@federgon.be. Nog geen lid van Federgon? Vraag informatie via membership@federgon.be.


Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.