Spring naar hoofd-inhoud

2023 start met daling van de uitzendactiviteit

|   Uitzendarbeid

In januari 2023 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,84% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit in december weerspiegelt een vertragende economie

|   Uitzendarbeid

In december 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -1,27% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


De zorgsector schiet zichzelf in de voet door in tijden van grote krapte projectsourcing te willen uitsluiten

|   ProjectsourcingUitzendarbeid

Dat zegt Federgon, netwerk voor werk en de federatie van HR-dienstverleners die onder meer de uitzend- en de projectsourcingsector vertegenwoordigt.

Lees meer


Uitzendactiviteit blijft stabiel in november

|   Uitzendarbeid

In november 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,31% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Fedasil doet een beroep op uitzendkrachten ter ondersteuning van de bijkomende opvangcentra

|   Uitzendarbeid

Naar aanleiding van een beslissing van de kern van de federale regering doet Fedasil voor de eerste maal een beroep op uitzendarbeid om de opvangcrisis aan te pakken. Dat zegt Federgon, het netwerk voor werk en de federatie van HR-dienstverleners die onder meer de uitzendsector vertegenwoordigt.

Lees meer


Verzwakking van uitzendactiviteit zet zich voort in oktober

|   Uitzendarbeid

In oktober 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,57% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Verzwakking van de uitzendactiviteit in september reflecteert economische onrust

|   Uitzendarbeid

In september 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -2,47% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit in augustus toont eerste tekenen van een vertragende economie

|   Uitzendarbeid

In augustus 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -0,81% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Uitzendactiviteit stabiliseert in juli

|   Uitzendarbeid

In juli 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +1,50% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers).

Lees meer


Lichte daling van de uitzendactiviteit in juni

|   Uitzendarbeid

In juni 2022 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid af met -1,47% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze lichte achteruitgang is toe te schrijven aan een een negatieve evolutie van het aantal gepresteerde uren in het arbeiderssegment van -1,97%, en een toename in het bediendesegment van +1,40%. 

Lees meer

Perscontact

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie willen over Federgon. Onderstaande nummers en e-mailadressen zijn enkel bedoeld voor pers.

pr@federgon.be
+32 (0)2 203 38 03

Federgon - Communication & PR
Tour & Taxis - Royal Depot
Havenlaan 86c bus 302
1000 Brussel

Perscoördinator
Lien Persyn

Woordvoerster
Ann Cattelain
CEO


Studenten die meer informatie wensen, raden we aan om ons jaarverslag en de website te raadplegen.

Download hier ons logo

EPSPNG