Spring naar hoofd-inhoud

HR Gala, de jaarlijkse hoogmis van de HR-sector

|   Newsletters

Met telkens meer dan 500 deelnemers is het HR Gala al 18 jaar lang hét netwerkmoment waarop HR in de schijnwerpers staat. Sinds 2022 mogen wij ons met Federgon trotse medeorganisator noemen van dit unieke event!

Op 27 april vond in de Ghelmaco Arena in Gent de 23ste editie van het HR Gala plaats. Tijdens de kick-off werd het thema Total Talent Management onder de loep genomen en dit onder de deskundige leiding van Prof. Dr. Sofie Jacobs en Prof. Dr. Peggy De Prins. Federgon-collega Paul Verschueren schoof mee aan tijdens het paneldebat met de genomineerden.

Het HR-team van Politiezone Antwerpen werd verkozen tot HR Ambassadeur 2023. Corinne Scoyer (Directeur HRM) ontving de prijs uit handen van Jo Brouns, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Landbouw, en Pieter Timmermans, juryvoorzitter en CEO van het VBO. Een welgemeende proficiat!

Het HR-team van Politiezone Antwerpen dankt de overwinning aan hun duurzame HR-beleid met focus op inzetbaarheid en werknemersbeleving. Hun Employer branding, inclusieve rekrutering en leiderschapsontwikkeling werden ook als sterktes geprezen.

Het HR-team van Politiezone Antwerpen wordt dus een jaar lang het HR-boegbeeld en mag zich toevoegen aan een rij inspirerende voorgangers.