Spring naar hoofd-inhoud

Het merk WorkID

|   UitzendarbeidNewsletters

WorkID is een door de uitzendsector aangeboden platform dat kandidaten op een eenvoudige manier de kans biedt om relevante persoonlijke gegevens ter beschikking te stellen aan door henzelf geselecteerde uitzendbureaus. De kandidaat kan zijn gegevens delen met verschillende uitzendkantoren en uitzendmerken. Daarom is het belangrijk dat WorkID niet met één uitzendmerk wordt gelinkt. WorkID wordt in de markt gezet als een merk op zich, met een eigen logo, een eigen look & feel en eigen communicatiemateriaal zoals een website en een promofilmpje.

Bedrijven die in het WorkID-project stappen zullen ook op vlak van communicatie ondersteund worden. Zo zal een communicatie-toolkit beschikbaar zijn met materiaal dat gebruikt kan worden bij de communicatie naar kandidaten en naar recruiters. We werken ook nauw samen met Doccle, onze partner in dit project, om WorkID bij een ruime groep kandidaat-uitzendkrachten bekend te maken.

We zullen er ook voor zorgen dat de lancering van WorkID een groot succes wordt. We plannen hiervoor een grote persactie. We geven u hierover zo snel mogelijk meer informatie.

Tot slot doen we nog een warme oproep aan alle leden om het merk WorkID samen met ons op de kaart te zetten.

Wie vragen heeft over de communicatie van WorkID kan deze stellen aan communication@federgon.be.

Aarzel niet, schrijf hier in voor WorkID