Spring naar hoofd-inhoud

Van stagiair tot manager, iedereen aan het werk

M18 Executive Search

Sinds enkele weken werkt bij M18 Executive Search iedereen van thuis. Toch heeft dit geen enkele impact op onze dienstverlening want wij zijn perfect uitgerust om vanop afstand te werken. We communiceren regelmatig via telefoon, video en onze eigen chat. Ook is er in deze tijden altijd iemand van het managementteam op kantoor aanwezig. Zo blijven wij bereikbaar voor kandidaten.

Klanten zijn voorzichtiger geworden in hun planning van de projecten, maar willen nog steeds goede kandidaten aanwerven. Er blijft dus voldoende werk voor iedereen, wij zetten niemand op economische werkloosheid.

Ook de stagiair die bij ons aan de slag zou gaan is effectief aan het werk. Voor hem is dat een hele opsteker, want door de stageplaats kan hij zijn studies dit jaar afronden. Hij kreeg duidelijke taken en de nodige tools om van thuis te werken, en we overleggen regelmatig via video- en voice calls. Blijkbaar hebben veel studenten geen stageplaats vanwege de crisis en op verzoek van de school overwegen we zelfs om nog een stagiair aan te nemen.

Tot slot kunnen kandidaten advies krijgen over hoe ze kunnen solliciteren, hoe hun cv aan te passen enz. Dat is voor ons een kleine moeite, maar het maakt voor hen het verschil. De afgelopen weken zijn wij nog vaker dan normaal benaderd door kandidaten, en we geven hen telkens een eerlijk en opbouwend advies. Hun positieve reactie en de waardering die we hiervoor krijgen, is voor ons de grootste beloning.

Natuurlijk leven we in onzekere tijden, niemand weet hoe de wereld eruit gaat zien nadat alles achter de rug is. Maar als team maken we er het beste van! De expertise van HR-dienstverleners zal in de toekomst voor bedrijven het verschil maken, daar zijn wij rotsvast van overtuigd.