Spring naar hoofd-inhoud

Een nieuwe job in volle corona-crisis

Acerta

Een nieuwe job vinden was voor mij niet evident, maar dankzij een goede outplacementbegeleiding bleef ik gemotiveerd om niet op te geven en te blijven zoeken naar een job. “Een speld in een hooiberg vinden en blijven proberen om ervoor te zorgen dat ook deuren voor mij zouden opengaan” dat waren letterlijk de woorden van Piet, mijn outplacementbegeleider bij Acerta.

Mijn zoektocht naar een nieuwe job was moeilijk. Er waren ups en ook veel downs. Van Piet waren er veel duwtjes in de rug. Ik mocht altijd mailen of bellen en steeds kon ik rekenen op het juiste professionele advies. Terugvallen op een professional met ervaring die ervoor zorgde dat ik de moed niet verloor, dat heeft ervoor gezorgd dat ik doorzette.

En de aanhouder wint. Wie had durven dromen dat ik in deze moeilijke Coronatijden een job zou vinden. Ik zou een contract onderteken op 16 maart, door de corona-maatregelen werd dit uitgesteld. Dit zorgde voor wat onzekerheid, maar opnieuw kon ik bij Piet terecht met mijn vragen. Op 10 april heb ik uiteindelijk mijn tijdelijk contract ondertekend.

Ik ga ervoor en we zien wel wat de tijd brengt. Maar het is een hele steun te weten dat ik er niet alleen voorsta en kan rekenen op mijn outplacementcoach Piet. Een welgemeende dankjewel Piet. You are the best! ;-)

Patricia