Spring naar hoofd-inhoud

Federgon werft aan…

|   Andere

 

Jurist sociaal recht (m/v/x) - Vervangingsovereenkomst

 

Federgon is een sectorale beroepsfederatie, wij vertegenwoordigen meer dan 600 bedrijven die actief zijn in de bijzonder boeiende sector van de HR-dienstverlening en arbeidsbemiddeling. Onze kantoren zijn gevestigd op de prachtige site van Tour en Taxis in Brussel en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

In het kader van een vervangingsopdracht zijn wij voor ons legal department op zoek naar een tweetalige jurist (m/v/x) met een goede kennis van het sociaal recht.

 

Jouw profiel

Je behaalde een master in de rechten.

Je hebt een sterke interesse en kennis in (van) het sociaal recht

Je bent tweetalig Frans-Nederlands en beheerst beide talen dan ook goed.

Je kan uitstekend de juridische complexiteit helder communiceren naar klanten en omzetten in werkbare voorstellen

Je kan autonoom werken, bent proactief en leergierig.

Je bent communicatief sterk, zowel geschreven als gesproken, en durft voor een groep te spreken.

Je werkt graag in team samen met anderen.

Je hebt een analytische geest en je bent klantvriendelijk.

 

Je functie

Samen met je nieuwe collega’s verleen je in eerste instantie juridisch advies aan de Federgon-leden. Je beantwoordt telefonisch en schriftelijk concrete vragen waarbij de nadruk ligt op sociaal recht in de ruime zin. Daarnaast vertegenwoordig je onze leden bij contacten met stakeholders (VBO, politiek, …). Je krijgt dan ook heel wat ruimte om je expertise in te zetten bij de behandeling van concrete dossiers.

 

Wat mag je verwachten?

Een erg gevarieerde job met veel autonomie en verantwoordelijkheid bij een open en moderne werkgeversfederatie.

Je komt terecht in een stabiel en collegiaal team waarbinnen zelfstandig gewerkt wordt maar waar er zeker ruimte is voor overleg. Er wordt in jou geïnvesteerd en je zult ondergedompeld worden in de boeiende wereld van HR-dienstverlening en sociaal recht.

Wij bieden jou in eerste instantie een vervangingsovereenkomst (tot minstens 31/12/2021) aan, inclusief een competitief salarispakket met interessante extra legale voordelen en voldoende aandacht voor een goede work-life balance (o.a. glijdende uren).

 

Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog, wij wachten op jou!

Solliciteren of vragen? Neem contact op met Andreas Verougstraete, Directeur Juridische Dienst: 02 203 38 03 of andreas.verougstraete@federgon.be.

 


Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.