Spring naar hoofd-inhoud

Veerle Vastmans (BDO) is de nieuwe voorzitter van de commissie Interim Management bij Federgon

|   Interim Management

Veerle Vastmans, Partner Flexible Resources bij BDO, staat sinds januari 2021 aan het hoofd van de commissie Interim Management bij Federgon. Dit bevestigt Federgon, de federatie van HR-dienstverleners, die onder meer de sector Interim Management vertegenwoordigt, in een persbericht. Met Veerle Vastmans als nieuwe voorzitter heeft de sector opnieuw een sterke bestuursploeg die de sector in deze bijzondere periode verder richting kan geven.

Veerle Vastmans is als Partner Flexible Resources binnen BDO verantwoordelijk voor de divisies Interim Management en Finance & Accounting Outsourcing. Ze heeft een groot deel van haar carrière in de HR-sector gewerkt, onder meer bij SD Worx, Acerta en de HR-dienstengroep HDP (vandaag Partena). Tijdens haar loopbaan heeft Veerle altijd een sterke focus gehad op strategische HR consultancy op corporate niveau, zowel nationaal als internationaal. BDO is een prominente speler binnen de Interim Management-sector. Vastmans is sinds 2017 actief bij Federgon, onder meer als lid van de commissie Interim Management.

"Ook de Interim Managementsector heeft de impact van de coronacrisis gevoeld. Op basis van de meest recente cijfers kent de sector in 2020 een terugval van -7,05 %. We verwachten dat onze sector tijdens de relance of de post-coronaperiode opnieuw een substantiële rol zal spelen", zegt Veerle Vastmans. "Veel organisaties zullen ook de volgende maanden nood hebben aan externe management expertise om hun organisatie opnieuw richting herstel en groei te sturen. Bovendien vormt Interim Management de sleutel in een flexibel, schaalbaar en kostenefficiënt talentbeleid. De ruime ervaring van onze Interim Managers in diverse sectoren en managementdisciplines, die op tijdelijke basis kan ingeschakeld worden, zal voor veel organisaties een meerwaarde zijn", alsnog Vastmans.

Arnaud le Grelle, Coördinator van de commissie Interim Management bij Federgon, is verheugd over het engagement van Veerle Vastmans. "De sector kan de expertise van Veerle zeer goed gebruiken om de sector van Interim Management verder op de kaart te zetten. Tegelijkertijd wil ik ook de vorige voorzitter Boudewijn Dupont nog eens uitdrukkelijk bedanken voor zijn engagement."


Contact

Arnaud le Grelle

Directeur Wallonië-Brussel
Coördinator commissie Interim Management

+32 (0)2 203 38 03
pr@federgon.be

Federgon is de federatie van de HR-dienstverleners. Als sectorfederatie vertegenwoordigt Federgon de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.